Trött på svängningar och osäkerheten i dina fonder?

Kanske är kapitalskydd något för dig!

Kapitalskyddade placeringar

Vill du ha möjlighet till en hög avkastning men ändå veta att du får tillbaka ditt satsade belopp på slutdagen? Då är Kapitalskyddade produkter något för dig!

Genom att kombinera säkra placeringar(obligationer) med instrument som kan mångdubblas i värde (optioner) kan du säkra upp din maximala förlust men ändå ha samma tillväxtmöjligheter som aktier och fonder har. Produkten är såklart färdigpaketerad och är lika enkel att investera i som en fond.

Frågor kring denna typ av produkt?

Som tidigare nämnt, tack vare vårt samarbete med värdepappersbolaget nord fondkommission har vi inte bara till gång till en mängd olika fonder. Utan vi har även en rad indirekta samarbeten med en andra olika värdepappersbolag där vi kan utnyttja deras produkt flora. Denna sida ämnar sig till att prata om hur strukturerade produkter fungerar och vilka olika produkter som finns inom det området. Nedan finner du länkar till de bolag som vi har möjlighet att använda oss av vid investeringsrådgivning av strukturerade produkter. Gå in och se vad de har i sitt utbud just denna emission.