Trygga upp din privatekonomi med oss

Inbjuden till ett informationsmöte på Sparbyrån?

 <br>Investeringsbeslut ska fattas rationellt och inte under stress eller press. Därför börjar vår rådgivning kring ett informationsmöte helt utan förpliktelser dvs helt förutsättningslöst. De flesta av våra kunder träffar vi fyra gånger innan ett beslut sker. Detta gör att man som rådgivare säkerställer att man är överens med dig som kund och du har fått god tid på dig att fundera och begrunda ditt val av möjligheter.

Efter det första informationsmötet hos oss på Sparbyrån får du ta del av förköpsinformation kring några de produkter/ fonder eller försäkringar som rådgivaren har gått igenom. Rådgivaren kartlägger vilka enskilda placeringar som är mest lämpade detta beror på klientens risknivå. Även så beaktar man vad målsättningen är med dina sparade pengar.

I regel så bokar man upp ett uppföljnings möte, det rekommenderar vi på Sparbyrån. Detta syftar till att din rådgivare kommer med ett konkret förslag på vad du som potentiell kund skulle kunna göra för förbättringar. Detta sker efter att rådgivare har gått igenom de fonder som du kanske har investerat i idag. Alternativt tittar på vart din pensionsförsäkring är placerad i dag. Det Sparbyrån tittar på är något som kallas för riskjusterad avkastning. Det bygger på, vad tjänsterna kostar, risknivå och hur avkastningen har varit under olika tidsperioder, t.ex. 1 månad, 3 månader, 1 år, 3 år, 5 år.

Det tredje mötet med din pension eller placeringsspecialist är att du som kund får ställa fler frågor eller om du har funderingar kring hur de olika föreslagna produkterna fungerar.

Det fjärde mötet här tas beslutet i regel och affär upprättas med dig och du blir kund hos sparbyrån.

Huvudämnet i våra möten är alltid hur vi kan hjälpa dig få ut mer pengar i plånboken.

Här är några punkter som vi gärna vill berätta om:

– Vilka alternativ till bankkontot som finns, nu när räntan är nära noll. Ett komplement som i skrivande stund ger 7 % i ränta, till en bra risk justerad avkastning. Dvs i förhållande till risken så är räntan väldigt bra i Sparbyråns subjektiva bedömning.

– Hur man kan göra det bästa av sin tjänstepension och vilka skillnader som finns mellan traditionell- och fondförvaltning.

 

Inte inbjuden men vill gärna boka ett möte?

Sparbyrån AB - Hjerta Odenplan

Odengatan 16, Bv
114 24 Stockholm

Kontakt

Du når oss via

08 518 366 10
info@sparbyran.se
Mån-Tors: 09.00-17.30

Fredag: 09-00-16:30